Weinbach piano och flygel - Vad har de för pris och värde?

Weinbach delar i stort samma egenskaper som Petrof eftersom de tillverkas i samma fabrik och har samma mekanik och kvalitet som Petrof. Weinbach är ett märke som internationellt har ett högt anseende. pianon som 

Besök gärna Petrofs officiella hemsida för att läsa om pianomärket Weinbach.

Har du ett piano eller flygel du vill få värderad? För endast 199 kr gör vi en värdering av ditt instrument. För de flesta pianon kan vi också tala om ålder och tala om historia kring ditt instrument om vi får serienumret. Få värdering av ditt piano eller flygel.

Pris och värde för Weinbach pianon och flyglar

  • Weinbachpianon från 1950- och 1960-talet har ett ringa monetärt värde på mellan 500 kr och 1000 kr om skicket är bra. Eventuellt kan Weinbachpianon i chippendalestil vara värda något mer. 
  • Weinbachflyglar från 1950-60-talet är värda mellan 10 000 kr och 20 000 kr om skicket på resonansbotten, steg och tangenter är bra.
  • Weinbachpianon från 1970-talet som är i modern stil och där allting är helt det vill säga inga sprickor i resonansbotten är värda mellan 1000 kr och 2000 kr.  Weinbachpianon i chippendalestil från samma tid är värda mellan 2000 kr och 5000 kr beroende på skick.
  • Weinbachflyglar från 1970-talet är värda mellan 15 000 kr och 40 000 kr beroende på skick. Generellt sett är priset för både flyglar och pianon högre om de har en finish i blank svart. 

Behöver du hjälp med en piano- eller flygelflytt?

Vi utför pianoflytt och flygeltransport i Stockholm och Uppsala dagligen. Kontakta oss för pris och offert för piano- och flygelflytt.

Vi har också regelbundna transporter inom hela Sverige där vi kan hjälpa dig med en piano- eller flygeltransport inom en vecka mellan orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Linköping och Norrköping. Kontakta oss för att få pris och offert för flytt av piano eller flygel.

Få värde och pris av ett annat pianomärke?

Har du ett annat pianomärke som du vill veta värde och pris för och även få historia om? Klicka på pianomärkena nedan för att få information om respektive tillverkare. 

Har du ett piano eller flygel som vill få värderad?

För endast 199 kr kan vi hjälpa dig att värdera ditt piano eller din flygel. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig med värdet av ditt instrument.