Beställ pianosträngar och pianotrådar

Gör en beställning av bassträngar till pianon och flyglar genom att fylla i nedanstående formulär. 

En enkel bassträng kostar 350 kr inklusive moms / sträng +119 kr frakt per försändelse.

Ett helt set bassträngar till ett piano eller en flygel kostar 8000 kr inklusive moms / set +119 kr för frakt per set.

Beställ högkvalitativa pianosträngar

Välkommen till Pianomagasinet – din källa för högkvalitativa pianosträngar och pianotrådar! Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av strängar speciellt utformade för akustiska pianon och flyglar. Oavsett om du är en professionell pianist eller en entusiastisk amatör, har vi det du behöver för att hålla din älskade piano i toppskick

Varför välja våra pianosträngar och pianotrådar?

Vi förstår att kvaliteten på strängarna är avgörande för ljudkvaliteten och prestandan hos ditt piano. Därför erbjuder vi en rad noga utvalda produkter som kommer att förhöja din spelupplevelse och förlänga din pianos livslängd.

Högkvalitativa material:

Våra pianosträngar och pianotrådar tillverkas av de finaste materialen för att säkerställa en klar ton och enastående hållbarhet. Vi satsar på att erbjuda strängar som står emot slitage och åldrande.

Passar alla märken och modeller:

Oavsett om du har ett Steinway, Yamaha, Kawai eller ett annat märke på ditt piano, har vi strängar som passar perfekt. Vårt sortiment omfattar olika storlekar och typer för att möta alla behov.

Expertise och rådgivning:

Vårt team av erfarna pianotekniker och musiker finns alltid tillgängliga för att ge dig råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig att välja rätt strängar för att uppnå den klang du önskar.

Snabb leverans:

Vi förstår vikten av att få dina pianosträngar snabbt och säkert. Med vår snabba leveransservice kan du vara säker på att ditt piano kommer att vara redo att spela på nolltid.

Håll ditt piano i toppskick med våra pianosträngar och pianotrådar.

Oavsett om du är i behov av att byta ut slitna strängar eller om du vill uppgradera ljudet på ditt piano, kan vi hjälpa dig att hitta de perfekta strängarna för ditt behov. Utforska vårt utbud och kontakta oss idag för att få professionell rådgivning och beställa dina nya pianosträngar från Pianomagasinet. Vi är din pålitliga partner för att ta hand om ditt piano och låta det klinga vackert i många år framöver.