Pianostämning i Stockholm och Uppsala

Vi utför pianostämning i Stockholm och Uppsala till ett fast pris på 1500 kr för både pianon och flyglar. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi med förslag på dag och tid för pianostämning. Vi utför pianostämning i Stockholm och Uppsala till fast pris men vi kan också göra längre resor för en extra kostnad.

Om ditt piano inte blivit stämt på lång tid kan pianot behöva dras upp i tonhöjd. Detta kan göras i anslutning till den efterföljande pianostämning och vi tar 500 kr extra för att utföra detta. Om pianots tonhöjd är för låg kan pianot inte stämmas till full tonhöjd utan att man först gör en tonhöjning. En bedömning görs på plats där vi kontrollerar pianots tonhöjd innan vi påbörjar stämningsarbetet. Vi kan också stämma pianot till en lägre tonhöjd enligt ditt önskemål. Detta är vanligt att man gör på äldre pianon som inte har tillräcklig hållfasthet i stämnaglarna. 

Söker du en pianostämmare i Stockholm eller Uppsala med mångårig erfarenhet?

Vi har pianostämmare i Stockholm och Uppsala som stämmer både pianon och flyglar. Vi har inte bara kunskap om pianostämning utan också om pianons och flyglars mekanik.

Att stämma ett piano är ett hantverk och alla instrument är unika som måste hanteras olika. Detta är framförallt viktigt för äldre pianon som kan behöva en del extra arbete för att få pianot i god stämning. Vi har också teknisk kunskap om pianons och flyglars mekanik. Vi kan åtgärda enklare mekaniska fel samtidigt som vi stämmer ditt instrument.