Magasinering av piano i Stockholm och Uppsala

Få offert direkt genom att ringa, maila eller fylla i formulär!

1
Adress, antal trappor och storlek instrument
2
Kontaktuppgifter

RUT-avdrag medges för flytt av ditt eget piano eller instrument till förråd eller magasin om instrumentet tillhör ditt bohag. Pianoflytten behöver inte vara en hel flytt och RUT-avdrag. RUT-avdrag medges inte för transport av piano som du köper från en privatperson eller från ett företag. Kontakta oss om du har frågor angående RUT-avdrag för pianoflytt.

Hur du mäter pianots höjd

Ange mått i centimeter

Pianoflytt Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Hur du mäter flygelns eller taffelns längd

Ange mått i centimeter

Flygeltransport Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Magasinera ditt piano eller flygel hos oss tryggt och säkert

Behöver du magasinera ett piano eller en flygel? Hos oss kan du magasinera ditt instrument helt utan bindningstid. Vi utför också pianoflytten eller flygeltransporten från dig till vårt lager och transport från oss till dig när du vill avsluta magasineringen.

Vi jobbar huvudsakligen i Uppsala och Stockholmsregionen men vi gör också längre transporter så i princip kan vi hjälpa dig att magasinera ditt piano var än du bor i Sverige. Alla offerter av piano- och flygeltransporter offereras till fast pris.

Medges RUT-avdrag för pianoflytten till vårt lager för magasinering?

Ja, för flyttkostnaden till och från vårt lager för magasinering av ditt instrument medges RUT-avdrag. Du behöver inte flytta eller adressändra för att RUT-avdrag för pianoflytten ska kunna medges. För magasineringskostnaden medges dock ej RUT-avdrag. RUT-avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden och vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid inträffa. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If med transportansvarsförsäkring.