Magasinering av piano och flygel i Stockholm och Uppsala

Vi erbjuder magasinering av pianon och flyglar och vi kan hämta ett piano i Stockholm eller Uppsala inom tre dagar. Vi kan också hämta pianon och flyglar för magasinering i andra större orter i Sverige som Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping, Örebro, Gävle, Sundsvall och Umeå.

1
Adress, antal trappor och storlek instrument
2
Kontaktuppgifter

RUT-avdrag medges för flytt av ditt eget piano eller instrument till förråd eller magasin om instrumentet tillhör ditt bohag. Pianoflytten behöver inte vara en hel flytt och RUT-avdrag. RUT-avdrag medges inte för transport av piano som du köper från en privatperson eller från ett företag. Kontakta oss om du har frågor angående RUT-avdrag för pianoflytt.

Hur du mäter pianots höjd

Ange mått i centimeter

Pianoflytt Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Hur du mäter flygelns eller taffelns längd

Ange mått i centimeter

Flygeltransport Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Magasinera ditt piano eller flygel hos oss tryggt och säkert

Behöver du magasinera ett piano eller en flygel? Hos oss kan du magasinera ditt instrument helt utan bindningstid. Vi utför också pianoflytten eller flygeltransporten från dig till vårt lager och transport från oss till dig när du vill avsluta magasineringen.

Vi jobbar huvudsakligen i Uppsala och Stockholmsregionen men vi gör också längre transporter så i princip kan vi hjälpa dig att magasinera ditt piano var än du bor i Sverige. Alla offerter av piano- och flygeltransporter offereras till fast pris och magasineringen är utan bindningstid. Du kan alltså när som helst avbryta magasineringen. Tänk på att vi även debiterar för returfrakten av pianot eller flygeln.

Frakt och magasinering av piano eller flygel

Vi jobbar dagligen i Stockholm och Uppsala med piano- och flygelflytt och vi kan hjälpa dig att hämta ett piano inom tre dagar i Stockholm eller Uppsala för magasinering och vi kan hämta en flygel inom fem dagar. Vi gör också längre transporter inom hela Sverige där vi varje vecka har transporter mellan Göteborg, Malmö, Lund, Jönköping, Linköping, Norrköping och Örebro. Från dessa orter kan vi hämta ett piano inom en vecka och inom två veckor kan vi organisera en frakt av en flygel från dessa orter om flygeln står på markplan. Vi gör också transporter till Gävle, Sundsvall och Umeå och från dessa orter kan vi frakta ett piano inom två veckor som ska magasineras. Kontakta oss om du vill frakta ett piano eller en flygel för magasinering. 

Medges RUT-avdrag för pianoflytten till vårt lager för magasinering?

Ja, för flyttkostnaden till och från vårt lager för magasinering av ditt instrument medges RUT-avdrag. Du behöver inte flytta eller adressändra för att RUT-avdrag för pianoflytten ska kunna medges. För magasineringskostnaden medges dock ej RUT-avdrag. RUT-avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden och vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid inträffa. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If med transportansvarsförsäkring.