Magasinering av piano eller flygel i Stockholm och Uppsala

Få offert direkt genom att ringa eller fylla i formulär!

Transportkostnad till och från oss tillkommer

1
Typ av instrument, adress och antal trappor
2
Kontaktuppgifter

RUT-avdrag medges för flytt av ditt eget piano eller instrument till förråd eller magasin om instrumentet tillhör ditt bohag. Pianoflytten behöver inte vara en hel flytt och RUT-avdrag. RUT-avdrag medges inte för transport av piano som du köper från en privatperson eller från ett företag. Kontakta oss om du har frågor angående RUT-avdrag för pianoflytt.

Hur du mäter pianots höjd

Ange mått i centimeter

Pianoflytt Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Hur du mäter flygelns eller taffelns längd

Ange mått i centimeter

Flygeltransport Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Magasinera ditt piano eller flygel hos oss tryggt och säkert

Behöver du magasinera ett piano eller en flygel? Hos oss kan du magasinera ditt instrument helt utan bindningstid. Vi erbjuder också pianotransport från dig till vårt lager och transport från oss till dig när du vill avsluta magasineringen.

Du kan välja att själv transportera instrumentet till och från oss eller om du hellre vill att vi transporterar ditt piano eller flygel så kan vi också erbjuda denna tjänst. Vi jobbar huvudsakligen i Stockholmsregionen men vi gör också längre transporter. Alla offerter av piano- och flygeltransporter offereras till fast pris. Om pianotransporten är en del av en flytt går det att få RUT-avdrag för pianotransporten vilket uppgår till 50% av arbetskostnaden. Magasineringskostnaden går dock inte att få RUT-avdrag för.

Är magasineringen av ditt piano eller din flygel en del av en flytt? Då kan du få RUT-avdrag.

Transporten av ditt instrument till och från oss är godkänd för RUT-avdrag om det är en del av en flytt. Magasineringskostnaden av instrumentet går dock inte att få RUT-avdrag för. RUT-avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden och vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid inträffa. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If med transportansvarsförsäkring.