Pianoflytt Stockholm och Uppsala

Vi utför pianoflytt i Stockholm och Uppsala och har varit verksamma sedan 2011. Att flytta ett piano eller en flygel kan vara en riskfylld uppgift som både kan skada ryggar och instrument. Ta inga onödiga risker och anlita professionell hjälp från oss istället! 

Vi har varit verksamma med pianoflytt i Stockholm och Uppsala under många år och vår personal har lång erfarenhet. För att kunna utföra en pianoflytt eller flygeltransport krävs styrka, teknik, erfarenhet och rätt utrustning som bärselar och pianovagn. Vi har vad som krävs för att kunna utföra en säker och professionell pianoflytt i Stockholm eller Uppsala så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vårt verksamhetsområde är huvudsakligen inom och mellan Stockholm och Uppsala för pianoflytt och flygeltransport men vi utför även längre transporter. Vi offererar alltid pianoflytt och flygeltransport till fast pris. Från och med årsskiftet 2016/2017 har du nu även möjlighet att få RUT-avdrag för pianoflytten eller flygeltransporten om det är en del av en bohagsflytt.

För att få en offert av oss, fyll i ett av två nedanstående offertformulär beroende på om du vill ha en offert på en pianoflytt eller offert på en flygeltransport. Vi svarar nästan alltid inom 30 minuter.

Söker du säker förvaring av ditt piano eller din flygel?

Vi erbjuder magasinering av pianon och flyglar i vårt klimatkontrollerade lager. Vi magasinerar ett piano för 300 kr/månad inklusive moms och en flygel magasinerar vi för 500 kr/månad inklusive moms.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos Länsförsäkringar med transportansvarsförsäkring.

Är din pianoflytt en del av en flytt? Då kan du få RUT-avdrag!

Om pianoflytten eller flygeltransporten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag även för denna transport. RUT-avdrag för pianoflytt innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Offertformulär för pianoflytt

Offertformulär för flygeltransport