Pianoflytt Stockholm och Uppsala

Få offert direkt genom att ringa, maila eller fylla i formulär!

Hur du mäter pianots höjd

Ange mått i centimeter

Pianoflytt Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Hur du mäter flygelns eller taffelns längd

Ange mått i centimeter

Flygeltransport Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Vi utför professionell pianoflytt i Stockholm och Uppsala

Vi utför pianoflytt i Stockholm och Uppsala och har varit verksamma sedan 2011. Vi ger offert till fast pris via e-post eller formulär inom 30 minuter och svar direkt via telefon. Om pianotransporten är en del av en flytt kan du få RUT-avdrag för denna transport vilket uppgår till 50% av arbetskostnaden. Vi är försäkrade med If Skadeförsäkringar så ta inga onödiga risker och anlita oss för professionell hjälp med din pianoflytt.

Vi har varit verksamma med pianoflytt i Stockholm och Uppsala under många år och vår personal har lång erfarenhet. För att kunna utföra en pianoflytt eller flygeltransport krävs styrka, teknik, erfarenhet och rätt utrustning som bärselar och pianovagn. Vi har vad som krävs för att kunna utföra en säker och professionell pianoflytt i Stockholm eller Uppsala så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vårt verksamhetsområde är huvudsakligen inom och mellan Stockholm och Uppsala för pianoflytt men vi utför även längre transporter oftast till Göteborg och Malmö. Vi offererar alltid pianoflytt till fast pris. Från och med årsskiftet 2016/2017 har du nu även möjlighet att få RUT-avdrag för pianoflytten om det är en del av en bohagsflytt.

För att få en offert av oss, fyll i formuläret, maila oss eller ring. Vi svarar på mail och formulär inom 30 minuter och ger svar direkt via telefon.

Är din pianoflytt en del av en flytt? Då kan du få RUT-avdrag!

Om pianoflytten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag även för denna transport. RUT-avdrag för pianoflytt innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Vi gör längre pianoflyttar till Göteborg, Malmö och Norrland

Behöver du flytta ditt piano eller flygel en längre sträcka? Vi gör regelbundna transporter till Göteborg, Skåne och Malmö och till städer i Norrland som till exempel Gävle, Sundsvall, Umeå och Luleå. Vi utför också flygeltransporter till samma orter.

Söker du säker förvaring av ditt piano?

Vi erbjuder magasinering av pianon och flyglar i vårt varmlager. Vi magasinerar ett piano för 300 kr/månad inklusive moms och en flygel magasinerar vi för 500 kr/månad inklusive moms. Läs mer om piano- och flygelmagasinering.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.