Pianoflytt Stockholm och Uppsala

Få offert direkt genom att ringa eller fylla i formulär!

1
Adress, antal trappor och storlek instrument
2
Kontaktuppgifter

RUT-avdrag medges för flytt av ditt eget piano eller instrument om du byter bostad. Pianoflytten behöver inte vara en hel flytt och RUT-avdrag medges även för att flytta pianon inom ditt hem. RUT-avdrag medges inte för transport av piano som du köper från en privatperson eller från ett företag. Kontakta oss om du har frågor angående RUT-avdrag för pianoflytt.

Hur du mäter pianots höjd

Ange mått i centimeter

Mått piano för pianoflytt - Pianomagasinet

Hur du mäter flygelns eller taffelns längd

Ange mått i centimeter

Flygeltransport Stockholm och Uppsala - Pianomagasinet

Vill du veta pris direkt för pianoflytt utan att behöva vänta på vårt offertsvar?

Vi har en priskalkylator för pianoflytt och för transport av flyglar och tafflar inom och mellan större städer i Sverige. 

Vill du veta pris direkt för pianoflytt i Stockholm? Klicka på följande knapp och fyll i de uppgifter vi frågar om och se priset direkt på skärmen. 

Klicka på följande knapp om du vill komma till priskalkylator för pianoflytt i Uppsala.

Klicka på följande knapp om du vill få pris direkt för pianoflytt inom Göteborg. Formuläret ger också pris för pianoflytt inom hela Sverige där pianoflytten antingen är till eller från Göteborg.

Klicka på följande knapp om du vill få pris direkt för pianoflytt inom Malmö. Formuläret ger också pris för pianoflytt inom hela Sverige där pianoflytten antingen är till eller från Malmö.

Klicka på följande knapp om du vill få pris direkt för pianoflytt inom Umeå. Formuläret ger också pris för pianoflytt inom hela Sverige där pianoflytten antingen är till eller från Umeå.

Vi utför professionell pianoflytt i Stockholm och Uppsala

Vi utför pianoflytt i Stockholm och Uppsala och har varit verksamma sedan 2011. Vi ger offert till fast pris via e-post eller formulär inom 30 minuter och svar direkt via telefon. Om pianotransporten är en del av en flytt kan du få RUT-avdrag för denna transport vilket uppgår till 50% av arbetskostnaden. Vi är försäkrade med If Skadeförsäkringar så ta inga onödiga risker och anlita oss för professionell hjälp med din pianoflytt.

Vi har varit verksamma med pianoflytt i Stockholm och Uppsala under många år och vår personal har lång erfarenhet. För att kunna utföra en pianoflytt eller flygeltransport krävs styrka, teknik, erfarenhet och rätt utrustning som bärselar och pianovagn. Vi har vad som krävs för att kunna utföra en säker och professionell pianoflytt i Stockholm eller Uppsala så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vårt verksamhetsområde är huvudsakligen inom och mellan Stockholm och Uppsala för pianoflytt men vi utför även längre transporter oftast till Göteborg och Malmö. Vi offererar alltid pianoflytt till fast pris. Från och med årsskiftet 2016/2017 har du nu även möjlighet att få RUT-avdrag för pianoflytten om det är en del av en bohagsflytt.

För att få en offert av oss, fyll i formuläret, maila oss eller ring. Vi svarar på mail och formulär inom 30 minuter och ger svar direkt via telefon.

Är din pianoflytt en del av en flytt? Då kan du få RUT-avdrag!

Om pianoflytten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag även för denna transport. RUT-avdrag för pianoflytt innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden. RUT-avdrag medges för till exempel att flytta ett piano mellan två bostäder när du flyttar, flytta ett piano mellan ditt fritidsboende och ditt permanenta boende eller tvärt om eller att flytta ett piano inom ditt hem. Du behöver inte byta folkbokföringsadress för att RUT-avdrag ska medges. Du får inte RUT-avdrag för att flytta ett piano från en annan privatperson eller företag och det är endast privatpersoner som få utnyttja RUT-avdrag. Företag kan inte utnyttja RUT-avdrag för pianoflytt. Du får heller inte RUT-avdrag för att flytta ett piano som ska kastas på en återvinningsstation men om pianot däremot transporteras till en försäljningsverksamhet där pianot kan återanvändas medges RUT-avdrag för denna transport. RUT-avdraget uppgår då till 25% av totala kostnaden.

Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Lär mer om RUT-avdrag för pianoflytt på Skatteverkets hemsida. 

 

Vi gör längre pianoflyttar till Göteborg, Malmö och Norrland

Behöver du flytta ditt piano eller flygel en längre sträcka? Vi gör regelbundna transporter till Göteborg, Skåne och Malmö och till städer i Norrland som till exempel Gävle, Sundsvall, Umeå och Luleå. Vi utför också flygeltransporter till samma orter.

Söker du säker förvaring av ditt piano?

Vi erbjuder magasinering av pianon och flyglar i vårt varmlager. Vi magasinerar ett piano för 300 kr/månad inklusive moms och en flygel magasinerar vi för 500 kr/månad inklusive moms. Läs mer om piano- och flygelmagasinering.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.