Hyra piano i Stockholm?

Hyr ett piano av oss för endast 495 kr/månad

Vi hyr ut vissa av våra akustiska pianon på månadsbasis där du hyr i minst två år. Vi hyr ut ett pianon i Stockholm eller Uppsala för 495 kr/månad där du endast betalar en löpande månadskostnad. Ingen initial extra kostnad för pianotransport eller stämning tillkommer. Pianot levereras stämt, mekaniskt genomgånget och justerat. För att transportkostnaden ska vara gratis måste pianot kunna levereras till markplan eller att pianot går in i hiss och att pianot ska levereras till Stockholm eller Uppsala. Om pianot måste bäras i trappor tillkommer en kostnad. Vi levererar också pianon inom hela Sverige men mot en extra kostnad. 

Om du vill hyra ett piano en kortare period över ett par eller tre dagar till exempel över en helg till en fest eller någon tillställning har vi den möjligheten också.

Hyr ett pianos av oss - hur går det till och vad är villkoren?

Priset för att hyra ett piano av oss är 495 kr inklusive moms/månad.

Betalningen sker månadsvis med autogiro. De uppgifter som vi behöver av dig utöver de som dy fyller i när du gör beställningen är ditt personnummer och ditt bankkontonummer. Du kommer att behöva godkänna i din bank att autogirobetalningar görs från ditt bankkonto. Efter att godkännandet är klart levereras pianot.

Fel som uppstår under hyresperioden som gör att pianot inte går att spela på åtgärdas av oss. Om pianot levereras till en ort i Sverige dit transportkostnaden är 0 kr åtgärdas felet inom 4 veckor. 

Fel som uppstår där pianot levererats till en ort i Sverige där transportkostnaden är mer än 0 kr kan vi inte ange en tid för att åtgärda felet. Vi försöker åtgärda felet så snabbt som möjligt.

Fel som uppstår på pianot är inte skäl att avbryta hyran varken tillfälligt eller i sin helhet.

Pianot levereras stämt av oss till full tonhöjd. Vi ansvarar ej för att hålla pianot stämt under hyresperioden. Hyrestagaren får fritt anlita en auktoriserad pianostämmare för att stämma pianot under hyresperioden.

Transportkostnaden för att leverera pianot är 0 kr om följande villkor uppfylls:

  • Pianot kan levereras till markplan eller om pianot får plats i hiss
  • Pianot ska levereras till Stockholm eller Uppsala med omnejd. Om du fyller i adressen dit pianot ska levereras ser du vad fraktkostnaden blir.

Vi levererar pianon för uthyrning inom hela Sverige och där pianot också måste bäras i trappor men mot en extra kostnad. För avlägsna platser kan leveransen dröja. Leverans till platser som innebär en vägkostnad (till exempel färja) debiteras extra för.

Observera att vi inte bär upp pianon på övervåningar i villor och radhus och vi bär inte upp pianon på övervåningar i etagelägenheter. 

Förväntade ungefärliga leveranstider till större orter i Sverige:

  • inom 7 dagar till Stockholm och Uppsala
  • inom 14 dagar till Göteborg, Malmö, Västerås, Norrtälje, Södertälje, Norrköping, Jönköping, Karlstad och Gävle
  • inom 28 dagar till Sundsvall och Umeå

Du måste hyra pianot minst 24 månader. Efter 24 månader kan du antingen välja att fortsätta hyra pianot löpande på månadsbasis eller avsluta hyran.

Om du avbryter hyran innan hyresperioden på 24 månader löpt ut debiteras du för den resterande hyresperioden. Denna kostnad betalas vid upphämtning av pianot.

Returfrakten efter avlutad hyra betalas av oss. Hämtning av pianot sker när det passar oss och sker inte omgående. Om du vill att pianot hämtas omgående debiteras du för transport- och trappbärningskostnaden.

Hyran av pianot är en operationell hyra. Hyresbetalningar som görs under hyresperioden kan inte tillgodoräknas som delbetalning av pianot. 

Efter hyresperioden löpt ut besiktas pianot för att se eventuella skador eller slitage. Normalt slitage accepteras. Normalt slitage är:

  • Små ytliga repor
  • Normalt slitage som uppstår av normalt spelande

Skador på pianot som påverkar pianots funktion och ytfinish kommer att debiteras för. 

Om två autogirobetalningar i rad ej dragits det vill säga att hyran ej betalats på två månader i rad har vi rätt att hämta tillbaka pianot även om hyresperioden inte löpt ut. Du debiteras då för hela hyresperioden och för eventuell transport- och trappbärningskostnad. Denna kostnad görs i samband med att pianot hämtas. Hyrestagaren ansvarar för att öppna fastigheten där pianot finns. 

Om pianot ska flyttas under hyresperioden måste vi informeras om detta. Vi har rätt att neka att pianot flyttas till en annan ort än till dit pianot levererades. 

Välj ett piano att hyra

Visa fler bilder av Nordiska modell Classica

Visa fler bilder av Fazer modell 109

Visa fler bilder av Samick modell 105

Visa fler bilder av Nylund & Son modell 110

SEK

Grunduppgifter

Extra kostnad baserat på avstånd och storlek

Extra kostnad baserat på trappor