Nyström-piano - Vad har de för pris och värde?

Nyström är en svensk pianotillverkare som gjorde pianon av bra kvalitet om pianot hade en Schwander- eller Rennermekanik. Nyström byggde också pianon med den egentillverkade Lyrik-mekaniken vilken var undermålig. Dessa pianon bör undvikas. 

Har du ett piano eller flygel du vill få värderad? För endast 199 kr gör vi en värdering av ditt instrument. För de flesta pianon kan vi också tala om ålder och tala om historia kring ditt instrument om vi får serienumret. Få värdering av ditt piano eller flygel.

Pris och värde för Nyström-pianon

  • Nyströmpianon från 1960- eller 1970-talet som är i chippendalestil och som har en Renner- eller Schwandermekanik är bra och fungerande pianon men saknar eller har ringa monetärt värde. 

Behöver du hjälp med en piano- eller flygelflytt?

Vi flyttar både pianon och flyglar där vi utför transporter i Stockholm och Uppsala dagligen. Få offert för pianoflytt för i Stockholm eller Uppsala.

Vi utför också piano- och flygeltransporter inom hela Sverige. Kontakta oss för offert för att flytta ett piano inom Sverige.

Få värde och pris av ett annat pianomärke?

Har du ett annat pianomärke som du vill veta värde och pris för och även få historia om? Klicka på pianomärkena nedan för att få information om respektive tillverkare. 

Har du ett piano eller flygel som vill få värderad?

För endast 199 kr kan vi hjälpa dig att värdera ditt piano eller din flygel. Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig med värdet av ditt instrument.