Flygelflytt Stockholm och Uppsala

Få offert direkt genom att ringa, maila eller fylla i formulär!

Vi utför professionell flygelflytt i Stockholm och Uppsala

Vi utför flygeltransporter i Stockholm och Uppsala och har varit verksamma sedan 2011. Vi ger offert till fast pris via e-post inom 30 minuter och svar direkt via telefon. Om flygeltransporten är en del av en flytt kan du få RUT-avdrag för denna transport vilket uppgår till 50% av arbetskostnaden. Vi är försäkrade med If Skadeförsäkringar så ta inga onödiga risker och anlita oss för professionell hjälp med din flygelflytt.

Vi har varit verksamma med pianoflytt och flygeltransport i Stockholm och Uppsala under många år och vår personal har lång erfarenhet. Att flytta en flygel är svårare än att flytta ett piano eftersom flyglar oftast är tyngre och är otympligare än pianon. För att kunna utföra en flygeltransport krävs styrka, teknik, erfarenhet och rätt utrustning som bärselar, släpa och pianovagn. Vi har vad som krävs för att kunna utföra en säker och professionell flygelflytt i Stockholm eller Uppsala så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vårt verksamhetsområde är huvudsakligen inom och mellan Stockholm och Uppsala för flygeltransport men vi utför även längre transporter till Göteborg, Malmö och Sundsvall. Vi offererar alltid pianoflytt och flygeltransport till fast pris. Från och med årsskiftet 2016/2017 har du nu även möjlighet att få RUT-avdrag för flygeltransporten om det är en del av en bohagsflytt.

För att få en offert av oss, fyll i formuläret, ring eller maila oss. Vi svarar inom 30 minuter via e-post och formulär och direkt via telefon.

Är din flygeltransport en del av en flytt? Då kan du få RUT-avdrag!

Om flygeltransporten är en del av en flytt av ditt bohag kan du få RUT-avdrag även för denna transport. RUT-avdrag för flygeltransport innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden. Vi sköter allt administrativt med skatteverket och vi gör avdraget direkt så att du inte behöver ligga ute med pengarna.

Söker du säker förvaring av din flygel?

Vi erbjuder magasinering av pianon och flyglar i vårt varmlager. Vi magasinerar ett piano för 300 kr/månad inklusive moms och en flygel magasinerar vi för 500 kr/månad inklusive moms. Läs mer om piano- och flygelmagasinering.

Vi är försäkrade

Vi har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att transportera ditt instrument på säkrast möjliga sätt men en olycka kan ändå alltid ske. Om olyckan mot förmodan skulle hända är alla våra transporter försäkrade hos If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring.